Helgmeny

Förrätt

Jordärtskockssoppa med konfiterat sidfläsk och örtolja.

 

Toast Emelie Piper,toppad med sikrom

 

Varmrätt

Kalvytterfilé med smörstekta kantareller , friterad purjolök serveras med ugnsrostad potatis och rövinssky

 

Bakad torskrygg med pumpapuré, soyabönor och balsamicoreduktion

 

Desssert

Créme brûlée med limesockrade jordgubbar

Äppelflarn med mandelmassa och Granny Smithsorbet.

1 rätt      230kr

2 rätter 310 kr.

3 rätter 425 kr.

Husmanskost

Isterband från vaggeryd med Löfstadsenap,stuvad potatis och rödbetor

Eller 

Köttbullar med kokt potatis,gräddsås och lingonsylt

Inkl smör, bröd och lättdryck samt kaffe 

150:-

 

 

 

Det finns även köttbullar eller pannkaka till barnen!

Allergier? Fråga personalen.